Prstani za posebne priložnosti in vsak dan – nakup na spletu

prstani

So tudi za vas prstani obvezen vsakodnevni nakit ali pa iščete lepo darilo za vam ljubo osebo? Če ste v vsaj enem primeru na vprašanje odgovorili pritrdilno, potem obiščite spletno trgovino Pandora, kjer vas čaka pestra in zanimiva ponudba čudovitih prstanov.

Prstani za vsak še tako prefinjen in zahteven modni okus
Pandora prstani so odličen dodatek za vsak dan ne glede na to, ali greste v službo, na romantično večerjo ali na gala dogodek. V vsakem primeru so prstani tisti, ki bodo pritegnili pozornost s svojim unikatnim videzom in dizajnom. Na prste si lahko nadenete samo en prstan, to je lahko prstan iz kategorije končnih prstanov, ali jih pokombinirate več različnih iz kategorije prstani za nizanje. Izbirate lahko med Pandora prstani, ki so izdelani iz čudovitih plemenitih kovin – srebra, edinstvene mešanice kovin s 14k pozlato in 14k roza pozlato. V obeh kategorijah so prstani z različnimi kristali, perlicami, logotipom in tudi oblik.

prstani
Prstani Pandora so primerni za vsak modni okus in različne priložnosti, ko lahko krasijo roke.

Prstani – nakup preko spleta
V spletni trgovini Pandora si najprej ogledate celotno ponudbo prstanov in si izberete tistega, ki vam je najbolj všeč oz. več prstanov, če jih želite pokombinirati več. Ko imate enkrat izbran želen prstan, izberete velikost, ki vam ustreza. Če niste prepričani o pravi velikosti, kliknite na »Vodnik po velikostih«, kjer boste izvedeli, kako izmerite velikost, ki vam najbolj ustreza. Za vsako velikost prstana je navedeno v tabeli, tako obseg kot premer prstana določene velikosti. Na ta način zagotovo ne morete zgrešiti pri izbiri prave velikosti prstana. Po izbrani velikosti prstana, navedete še količino – koliko prstanov želite naročiti in oddate naročilo v košarico. Potem nadaljujete z nakupovanjem. Ko imate v košarici vse prstane, ki jih želite naročiti, v obrazec vpišete podatke za dostavo in plačilo ter enostavno oddate naročilo. Po plačilu lahko v petih delovnih dneh pričakujete naročene prstane.

Ne odlašajte z nakupom Pandora prstanov in si že danes polepšajte dan ter vsak naslednji, ko si boste izbrani prstan nadeli na roke. Verjemite, ko si boste enkrat nadeli prstan Pandora, ga ne boste želeli zamenjati, saj so Pandora prstani izjemne kakovosti, čudoviti in vam bodo mnogo let delali družbo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja