Za vaš frizerski salon so primerni vrhunski frizerski vozički

frizerski vozički

Frizerski vozički so zelo različni in nujni v frizerskem salonu, da lahko odložite na poseben voziček škarje, glavnike, šampon in pripomočke za pranje glave ter friziranje las, barvo, ogrinjala, brisače in podobno. Skratka frizerski vozički so idealni za to, da imate vse pri roki, da to odpeljete kamorkoli v salonu od stranke do stranke. Ti vozički imajo odlagalno površino, police in predale ter so na kolesih večinoma, da so premični. So pa tudi taki, da ne drsijo in so fiksni za tiste dejavnosti, kjer ne sme biti odmikanja vozička, da ne bi kdo padel. Nekateri vozički os kombinirani še z drugimi funkcijami.

frizerski vozički

Kateri frizerski vozički so za vas pravi, boste lahko ugotovili že iz galerije na spletni strani ali pa na slikah, ki so priložene zraven vsakega opisa. Če pa bi radi imeli še dodatno razlago, kateri so najboljši za vas, pa se obrnite na prodajalca. Razložil vam bo funkcije vozička, ki vas zanima in predlagal morda kaj boljšega, če mu boste zaupali točno, zakaj ga boste potrebovali in kaj boste delali.

Ko se izbirajo frizerski vozički, jih najprej frizerji izbirajo po funkcionalnosti in uporabnosti. Frizerji gledajo na to, da so čim bolj uporabni, saj nekateri potrebujejo več predalov, drugi pa več polic. Ker so modeli različni, je možno najti točno takega, kot vam ustreza.

Nenazadnje pa so frizerski vozički narejeni iz zelo trdne snovi in so izjemno kakovostni. Vsi so lepo oblikovani, da jo morajo polepšati lokal, v katerega pridejo stranke. Iz izbirate lahko med zelo veliko različnimi barvami ter tudi odtenek in vzorci. Ozrite se po salonu in ugotovite, kateri točno bo sodi v vaš salon. Imate lahko enega in ga vozite naokoli, če pa je vaš salon velik in zelo obiskan je dobro, da ima vsak frizer svojega, da lahko mirno dela, ko pride stranka, ne da bi bilo treba čakati vmes.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja