Coworking prostor je odličen prostor za ustvarjanje

coworking prostor

Imate tudi vi polno glavo inovativnih in zanimivih idej, ki bi jih želeli uresničiti, a do sedaj niste našli pravega prostora oz. sodelavcev, ki bi vas spodbujali na vaši poti? Potem je skrajni čas, da pridete v coworking prostor, kjer vam nudijo sodobno opremljene prostore, brezplačno kavo, super ekipo, veliko družabnih dogodkov, na katerih boste poglobili svoje odnose s sodelavci ter odlično okolje, v katerem boste lahko svoje ideje udejanjili.

Ustvarjajte v prijetnem delovnem okolju

Na kaj najprej pomislite, če vam omenimo besedo »pisarna«? Na velik, razkošen, udoben in prijeten prostor, ki vas spodbuja k ustvarjanju, kjer ste obdani z ljudmi, ki razumejo vaše ideje in vas podpirajo ali na turobno in dolgočasno delovno okolje, kjer morate z muko preživeti vsaj osem delovnih ur in opravljati dolgočasno delo, ki vas ne bogati niti ne veseli? Na žalost večina ljudi pomisli na to drugo definicijo. Saj veste, običajne pisarne so individualizirane, vsak je zaprt v nekaj kvadratnih metrov, kjer ima pisalno mizo, računalnik in omaro s fascikli. To ne pripomore ravno h kvalitetnemu delu, zagotovo pa lahko rečemo, da tovrstno delo, kjer celo dopoldne ne vidiš nikogar, ne predstavlja ravno velikega užitka.

In kaj bi rekli, če bi vam povedali, da v Ljubljani obstaja pisarna, kjer se vsak počuti sprejeto, kjer pisarne niso individualizirane, temveč se sodelavci družijo na odprtem prostoru, poklepetajo ob brezplačni kavi, uživajo v prijetnem delovnem okolju … Če vam je kolikor toliko mar zase, zagotovo ne bi dvakrat premišljali, temveč bi se takoj preselili v tako pisarno. Nikar torej ne oklevajte, temveč še danes obiščite sodobno opremljen coworking prostor, ki se nahaja blizu krožišča Tomačevo – zagotavljamo vam, da je to pravo delovno okolje za prav vsakega. V tako sproščenem in spodbudnem okolju, kot vam ga ponuja coworking prostor v Ljubljani boste zagotovo izboljšali svojo kakovost dela, nikoli več ne boste z odporom odhajali v službo, hkrati pa boste spoznali obilo čudovitih ljudi, ki vam bodo polepšali življenje.

Povežite se s sodelavci

Coworking prostor v Ljubljani je odličen tudi zato, ker je odprt 24/7 – odprti so tudi med prazniki, torej si lahko delovni čas organizirate popolnoma po svoje. Do njihovih prostorov vodijo številne avtobusne linije, če pa vseeno nameravate v službo z avtomobilom, vam je na voljo brezplačno parkirišče. Gotovo vas bo razveselilo tudi dejstvo, da se boste, če se boste odločili za najem prostora, z ekipo povezali v nekakšno veliko družino. Z njimi se boste namreč lahko veliko družili, pa ne le v delovnih prostorih – običajno skupaj hodijo tudi v kino, kjer uživajo v odličnih filmih, ob lepem vremenu obiščejo Odprto kuhno, vsak začetek tedna pa začnejo v športnem slogu, saj se odpravijo na Šmarno goro.

coworking prostor
S sodelavci se boste lahko podružili v sproščenem okolju.

Coworking prostor Ljubljana vam torej nudi vse, kar potrebujete za uspešno, inovativno in učinkovito delo. Deležni boste sodobno opremljenih prostorov, ki vas ne bodo individualizirali od sodelavcev, odlične in brezplačne kave, številnih timskih dogodkov izven pisarne, brezplačnega parkirišča, super sodelavcev. Le kaj več bi si še lahko želeli? Nikar ne oklevajte, temveč še danes pišite v njihovo pisarno in se pozanimajte o možnostih najema.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja