Vgradni kavni avtomati za vaše podjetje

Saj veste, po jutru se dan pozna. Zakaj potem ne bi poskrbeli za čudovit začetek dneva s skodelico kave, ki vam že navsezgodaj nariše nasmeh na obraz? Odločite se za vgradni kavni avtomat Miele, ki bo od sedaj naprej vsako jutro vaš najboljši prijatelj. Tako udoben in enostaven za uporabo, da boste lahko popolnoma brezksrbno uživali v svojem jutranjem ritualu.

Značilnosti opreme so seveda odvisne od modela, zato izberite takšnega, ki vam bo najbolj ustrezal. Veliko Mielejevih kavnih avtomatov je opremljenih s fiksnim vodnim priključkom. Ta omogoča praktično in udobno uporabo; redno dodajanje vode ni potrebno. S tem boste prihranili ogromno časa in si v udobju privoščili še korak naprej. Prepustite se čarobnemu doživetju okusov, ki ga nudijo kavni aparati Miele; sistem AromaticSystemFresh poskrbi,
da so kavna zrna za vsako skodelico kave sveže zmleta in takoj uporabljena za pripravo napitka. Če radi uživate v tistem pravem intenzivnem okusu kave, zagotovo ne boste razočarani. In ne skrbite, konični mlin je izjemno tih, tako da boste lahko v zgodnjih jutrih uživali povsem nemoteno. Po končanem mletju v mlinu prav tako ni nobenih ostankov zmlete kave, kar zagotavlja pristen okus in brezskrbnost.

kavni aparat

Zmogljiv, prilagodljiv in varčen
Se vam zjutraj mudi, pa potrebujete kavo v večji količini? Ne skrbite. Kavni aparat Miele lahko samo z enim dotikom pripravi do osem skodelic kave zaporedoma v vrček za kavo. S pomočjo timerja lahko vklop in izklop aparata načrtujete po svojih željah. Ko se zjutraj zbudite, vas bo čakal vklopljen in takoj pripravljen za jutranjo kavo. Ko greste spat, se bo samodejno izklopil. Naenkrat ste lahko popolnoma fleksibilni in sproščeni. Avtomatsko čiščenje in odstranjevanje vodnega kamna nastavite takrat, ko kavnega aparata zagotovo ne boste potrebovali. Kavni aparata Miele ni samo prilagodljiv, ampak tudi varčen; če ga dlje časa ne boste uporabljali, se bo samodejno izklopil, da prihrani čim več energije. Prepustite se torej toku maksimalne svobode in edinstvenemu doživetju okusa, ki naj vas spremlja skozi ves dan.