Zakaj se uvoz avtomobila tako splača

uvoz avtomobila

Uvoz avtomobila je cenejša možnost nakupa novega ali rabljenega avtomobila, kot če ga naročite pri nas. Mi poskrbimo za uvoz avtomobila tako, da vam ne bo treba na to misliti, da je varno in zanesljivo in bo avtomobil v redu ter ob imel garancijo. Pri uvozu je veliko različnih pasti, v katere se lahko laični uvoznik ujame in ostane brez vozila ter brez denarja, ali s slabim vozilom, če kupuje rabljenega in ga potem popravilo stane več, kot če bi kupil avtomobil doma. To prepreči izkušen uvoznik, ki ve, kaj preveriti in na katere stvari mora paziti, da je uvoz legalen in brezhiben.

uvoz avtomobila

Uvoz avtomobila je posel, ki ga morate prepustiti izkušenemu uvozniku, ki mu zaupate in veste, da bo držal besedo. Najprej bo moral najti avtomobil, ki bi ga vi želeli kupiti. Pri novih avtomobilih ni nobene težave, uvozi lahko kateri koli model, tudi tiste ki jih na našem trgu ni zaradi premajhnega povpraševanja, vi pa si prav ta avto želite.

Kar se tiče rabljenega avtomobila, se uvoz avtomobila dejansko splača, ker so avtomobili v tujini bistveno cenejši zardi večjega trga in imate na razpolago vse znamke in modele, ki jih pri nas ne boste dobili. Ko bo uvoznik našel pravi avtomobil, ga bo preveril, da je brezhiben, oziroma ga bo uredil, da bo tak, kot mora biti. Preveril bo tudi vse papirje in zgodovino avtomobila, da je legalen in kaj se je z njim dogajalo do zdaj.

Nato se zgodi uvoz avtomobila, pri katerem boste zgolj podpisali, da ste vi lastnik in ga že lahko registrirate, za homologacijo pa bo poskrbel uvoznik. Postali boste ponosni lastnik avtomobila, o katerem sedaj sanjate brez, da bi izgubljali živce ali, da bi vas kje kdo prevaral. Nato le še skrbite za redni servis in vzdrževanje avta pa vam bo služil še dolga leta.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja