Tuš kabine

Danes uporabljamo za umivanje ali kopalno kad ali pa tuš kabine. Nekateri imajo kar oboje v enem domu. Kakorkoli že pa so seveda tako prednosti in tudi slabosti obeh. V nadaljevanju vam bom podrobneje opisala kabine, ki smo jo pa tudi mi začeli uporabljati, prej smo pa imeli kad. Velika prednost bo predstavljala starejšim ljudem, ki bodo lažje šli notri v tuš kabino, kot pa v kad. Kad je res lahko globoka in nekateri, ki jih na primer že bolijo noge in imajo starejše noge, se res težko spravijo v kad oziroma prestopijo tisto veliko stranico kadi. Tuš kabine imajo še pa veliko drugih prednosti.

tuš kabine

Prav tako pa ni samo ta prednost, kot sem že rekla. Prav tako morate vedeti, da se boste samo stuširali veliko hitreje, kot pa bi se, če bi se kopali v kadi. Tam vas hitro premami tista topla voda in včasih nimamo časa, da bi se namakali, ampak se hočemo samo stuširati in to je to. Tuš kabine so tudi glede tega bolj varčne, saj porabimo veliko manj vode. Vemo pa, da je lahko hitro suša in bo vode primanjkovalo. Prav tako so pa kabine same po sebi res enostavne za vzdrževanje. Na hitro jih samo obrišemo in to je to.

Je pa dandanes na trgu veliko različnih kabin med katerimi lahko izbirate. Tuš kabine se tako ločijo po velikostih, oblikah in pa tudi na primer po samih vzorcih. Lahko preprosto kupite takšne, ki imajo vse okoli steklo ali pa potem takšne, ki jih postavite k steni in potem tako gledate koliko stekel sploh rabite. Ko izbirate svojo kabino bodite na vse pozorni. Doma tudi izmerite koliko prostora imate sploh na voljo za kabino in potem kupite ravno pravšnjo velikost. Sem pa prepričana, da ne boste nič zgrešili, če kabino kupite v trgovini Emundia.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja