Topla greda: učinkovito zaščitite pridelek

topla greda

Topla greda je odličen način za domače pridelovanje zelenjave ali sadja, tudi v hladnejših in vremensko manj ugodnih mescih. Uporaba tople grede je zelo razširjena, k čemer pripomore predvsem njena vsestranskost in uporabnost.

Topla greda Profilplast pa je tudi nekaj več – je slovenski izdelek, ki vam ga glede na vaše želje in potrebe izdelajo po meri. Vrtni rastlinjaki Profilplast so na trgu že od leta 2005 in so med slovenskimi pridelovalci izredno priljubljeni. So namreč zelo kakovostni, poleg tega pa odlično prestanejo neurja, sneg in celo točo. Gre za trajnosten izdelek, pri katerem je le na vsake toliko let potrebno menjavati folijo. Ta je namreč najbolj izpostvljena različnim vplivom iz okolja. Sicer pa lahko pri omenjenem ponudniku kupite tudi vse ostale potrebne nadomestne dele.

Največja prednost, ki jo boste pridobili z nakupom tople grede je zagotovo samooskrba. Ta pa je v zadnjem času, predvsem zaradi visokih cen hrane na trgu, še kako pomembna.

Kaj vam nudi topla greda?

Tople grede Profilplast odlikuje preizkušena kakovost, ki ji ljudje maksimalno zaupajo in se k ponudniku radi vračajo. Predvsem jih prepriča izdelava tople grede oziroma rastlinjaka popolnoma po vaši meri in ugodna cena le teh. Ponudnik pa vam poleg tega nudi tudi garancijo na zadovoljstvo – to pomeni, da če z nakupom ne boste zadovoljni, vam vrnejo denar.

Topla greda je odličen vrtnarski pripomoček iz večih pogledov. V prvi vrsti lahko s kvalitetno folijo, ki pokriva rastlinjak svoj pridelek uspešno zaščitite pred različnimi vremenskimi vplivi, kot so toča, veter in različna neurja. Z njeno pomočjo pa bodo vaše vrtnine dovolj dobro zaščitene tudi pred poškodbami in živalmi. Ena izmed boljših novic pa je, da boste s pomočjo tople grede lahko vrtnarili kar 365 dni na leto. Te vrste rastlinjak namreč ohranja veliko višjo temperaturo kot jo lahko izmerimo zunaj – zunaj 9 °C, sončno, zasnežena polja, v rastlinjaku 19 °C. Jesti domačo solato tudi pozimi? S toplo gredo je to mogoče!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja