Športne majice so izjemno učinkovita reklama

športne majice

Športne majice za tek, rekreacijo, šport in oddih morajo biti kakovostne in izdelane iz dobrega materiala, da se telo ne pregreva in pot izhlapeva v okolje zato majica ni preveč premočena. Kvalitetne majice za šport in rekreacijo imajo posebno oznako kakovosti, saj so narejene iz ekoloških, človeku prijaznih materialov. Slovenski prireditelji tekov in maratonov ter športnih dogodkov se obrnejo na to podjetje, ker ima dobro razmerje med ceno in kvaliteto. Te športne majice se res obnesejo. Nudijo pa še dotisk majic z logotipi in ostalim, kar je treba za opremo določene majice za določen dogodek.

športne majice

Kakovostne športne majice so za moške in za ženske, zato so kroji nekoliko različni med seboj, da se prilegajo značilnostim telesa. Ženske majice so tudi nekoliko bolj modno oblikovane ter manjše od moških številk. Vse pa lahko dobite z dolgimi, kratkimi rokavi ali brez njih. Izbira barv je pestra, saj nudijo kar 16 barv majic, zato boste lahko izbrali pravo za svoje podjetje ali prireditev in dogodek. Lahko seveda izberete tudi več barv, saj tako tudi tekmovalce ločite med seboj. Športne majice na velikih ali malih prireditvah vam bodo prinesle reklamo, ki si jo zaslužite, tekmovalci in uporabniki pa jih bodo nosili dolgo za tem in vam delali promocijo povsod, kjer se bodo gibali.

Tako športne majice, ko tudi druge majice so odlično promocijsko darilo, ki ga lahko podarite strankam, zaposlenim in naročnikom, ali udeležencem dogodka in učnike reklame bo dosti večji, kot boste odšteli za tako majico s potiskom vred. To boste gotovo kmalu opazili, ko boste začeli s temi aktivnostmi. Zato vleko podjetij podpira športne dogodke.

Majice so res lepih dizajnov in tudi večbarvne ter modne, na razpolago pa imate tudi drese za na košarko ali druge športe. Vse boste odbili na enem mestu, potisk ali vezenje se izvedeta hitro in kmalu dobite na vaš naslov naročene številke, barve in različice majic.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja