Sklenite dodatno zavarovanje

Ko končamo šolanje, postane naše življenje malo drugačne. Marsikaj moramo postoriti, saj se zgodi, da nam nekatere premije več ne veljajo, ne plačuje nam več država ali ne gre več prek staršev. To govorim predvsem o dodatnem zavarovanju. Dodatno zavarovanje je pri vsakem državljanu obvezno, če nočemo imeti dodatnih stroškov pri zdravniku. Danes ni nič zastonj, prav tako ne naše zdravstvo. Ko nismo več dijak ali študent moramo za te stvari sami poskrbeti. Obiščemo eno od zavarovalnic in sklenemo zavarovanje.

dodatno zavarovanje

Stroški so vedno prisotni, ko odrastemo. Ampak, če nas doleti kakšna nesreča so ti stroški dosti večji, zato raje poskrbite za dodatno zavarovanje. Če pogledate na spletno stran, ki jo najdete zgoraj, imate od treh zavarovalnic napisane premije. Skoraj v vseh treh zavarovalnicah so mesečne premije skoraj iste, razlikujejo se v evru ali pa v centih. Tukaj je od vas odvisno kam se boste podali, tukaj vas res nihče ne more presilit katero zavarovalnico izbrati. Glavno je, da imate vi sklenjeno dodatno zavarovanje, da nimate pri zdravniku dodatnih stroškov.

Nekateri si dodatnega zavarovanja ne plačujejo. Pravijo, da je škoda denarja, saj zdravnika ne obiskujejo. To je vse odvisno od vas kaj boste naredili, ampak po moje ni dobro tvegati, ker nikoli ne veš kaj te čaka. Ker poznalo se bo pri računu, če boste morali obiskati bolnico, bog ne daj, če boste imeli kakšno operacijo. Zato je dodatno zavarovanje nekako res nujno ali obvezno. Nekatere zavarovalnice vam ob sklenitvi zavarovanja tudi nudijo kakšne popuste ali nagrade. Dodatno zavarovanje si sklenite pravi čas, ker nikoli ne vemo kdaj nas bo kaj doletelo. Raje plačujte na mesec te evre, kot potem deset krat več ali še več. Nihče vas ne bo prisilil, odločitev je vaša. Dodatno zavarovanje vam plača tudi socialno, če ste slučajno brez službe in ste prijavljeni na zavodu, zato se tudi o tem pozanimajte.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja