Posteljice za dojenčke

Prva stvar, na katero bodoči starši pomislijo je, kje bo njihov otroček spal. V poplavi informacij in nasveti, na kakšnem ležišču mora spati dojenček, se starši včasih kar s strahom odpravijo v trgovino, kjer prodajajo posteljice za dojenčke, ker si želijo, da bi res izbrali ta pravo. Seveda je zelo pomembno, kje bo vaš dojenček spal, zato si pri izbiri posteljice za dojenčke vzemite čas.

posteljice-za-dojencke

Spanje dojenčka je zelo pomembno, saj je znanstveno dokazano, da otrok v spanju raste, se razvija in se krepi. Da je spanec kvaliteten pa poskrbijo prave posteljice za dojenčke, ki so lahko iz različnih materialov. Največkrat se starši odločijo za na kup lesene posteljice, saj les velja za kvaliteten in obstojen material, ki diha, hkrati pa daje še lep videz. Tudi plastične posteljice so dovolj kvalitetne, vendar vseeno ne tako kot lesene.

Ko greste na dopust pa tudi potrebujete ležišče za vašega malčka, zato v trgovini, kjer prodajajo posteljice za dojenčke kupite prenosno posteljico. Potovalne posteljice so zelo dobra stvar, saj vam tako ni treba skrbeti, kje bo vaš otrokom spal, medtem ko boste na dopusti. Hkrati pas o zelo praktične, saj se zložijo na majhno in jih lahko med neuporabo pospravite kamorkoli. Poleg tega pa se zaradi tega ker se potovalna posteljica zloži na majhno, lahko tudi komot prenaša, naprimer iz sobe v sobo ali pa iz vašega stanovanja k babici in tako naprej.

Posteljice za dojenčke lahko dobite po ugodni ceni, če kupite rabljeno. Nekateri starši pa tega nočejo, saj imajo ob tem predsodke in raje kupijo novo posteljico za svojega otroka. Vseeno pa to ne pomeni, da morajo za posteljico odšteti veliko denarja, saj trgovine z otroškimi dodatki venomer poskrbijo za akcijske cene in tako razveselijo mlade starše, da si lažje privoščijo večji nakup stvari, ki jih potrebujejo za dojenčka.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja