Poceni gume

Potrebujete poceni letne gume za vaše jeklene konjičke? Potem ste prišli na pravi naslov. Trgovina Poceni gume vam ponuja visoko kvalitetne gume priznanih blagovnih znamk.

 

Pred samim nakupom pnevmatik, je pomembno, da vemo kakšne gume potrebujemo. To je odvisno od tega, kje se vsakodnevno vozimo in kako. Se vozite na krajše razdalje ali se veliko vozite po avtocestah? Morate pogledati tudi s teh vidikov. Strokovnjaki trgovine Poceni gume vam bodo vedno na voljo svetovati, katere pnevmatike izbrati. Tudi gume vam bodo hvaležne, če boste za njih pravilno skrbeli in jih lepo vzdrževali. Redno pregledujte tlak v pnevmatikah, ne jih preveč obremenjevati oziroma segrevati in ohranjajte jih v ravnotežju.

poceni gume

Izbrati kakovostne letne pnevmatike je zelo pomembno, saj so edini stik, ki ga imamo s cestiščem. Ne pozabite, da morate letne pnevmatike namestiti po 15. marcu, nič prej. Vedno poglejte, ali so gume v dobrem stanju za na cesto. Imajo dovolj profila? So dovolj napolnjene? So poškodovane? So prestare? Vsi ti faktorji vplivajo na varno vožnjo in užitek v vožnji. Pri polnjenju tlaka v pnevmatikah preberite nasvete proizvajalca vašega vozila. Pomembno je teža vozila oziroma koliko oseb ponavadi prevažamo v vozilu in se na podlagi tega potem odločimo kolikšen bo naš tlak v pnevmatikah. Gume vplivajo tudi na porabo goriva samega vozila. Če imamo širše gume, imamo tako večji oprijem na cestišču, še posebej mokrem, vendar je pa poraba goriva nekoliko večja. Pri nakupu novih poceni gum, pa preverite dimenzije oziroma velikosti pnevmatik, katere imate nameščene na vašem vozilu in homologirane.

Poleg poceni gum lahko v trgovini najdete aluminijaste in kovinska platišča, popravljanje samih platišč, servis vozil, chip tuning, predelavo vozil na plinski pogon in polnjenje klimatskih naprav. V primeru, da se ne odločite za montažo pnevmatik, vam jih bojo dostavili na dom. V Trebnjem boste našli storitve za vsa vozila od osebnih avtomobilov, do traktorjev in motornih koles.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja