Pergola za dom in družino za vse leto

Pergola je vedno bolj popularen način podaljšanja sezone bivanja zunaj na terasi na svežem zraku tudi v jeseni, spomladi in celo pozimi. Vedno bolj se nagibamo k naravi in uživanju na soncu namesto v umetni svetlobi zaprtih prostorov. Oglejte si na tej povezavi, kakšna pergola se priporoča za domačo uporabo za čisto vsako hišo ali vikend. Pergola je najsodobnejši način zasenčenja terase s premičnimi lamelami, ki jih poganja električni motor in ga upravljate enostavno z daljinskim upravljalcem.

pergola

Pergola je kovinska močna konstrukcija, ki bo vašo teraso in vas same zaščitila pred vremenskimi neprilikami, tak oda boste tudi med nevihto lahko ostali zunaj na prostem in pekli žar ali se igral iz otroci, ne da bi vas kaj zmotilo prostem. Še več, lahko boste opazovali mati naravo, kako čudovito se spreminja med nevihto. Pergola bo teraso zavarovala tudi pred točo in snegom ter korozijo. Vas pa bo zavarovala poleti pred UV sončnimi žarki ter premočno svetlobo, ki jo s premičnimi lamelami lahko z lahko regulira te tako, kot vam ustreza. Svetlobe imate lahko več ali pa manj.

Pergola se izdela unikatno točno po vaših željah in dimenzijah terase ali kakšnega drugega nadstreška. Je lepa, estetska trdna konstrukcija z modernim mehanizmom premične strehe, ki je lahko obarvana v različne odtenke barv, ki se povsem skladajo s fasado stavbe in okolice.

Vaši otroci se bodo alko igrali na suhem in na varnem vso sezono, vi pa jih boste vedno lahko opazoval in imeli pod nadzorom skozi šipo terase. Tudi za vaše hišne ljubljenčke bo poskrbljeno, končno bodo lahko imeli svoja bivališča pod streho in bili hkrati v stiku z naravo. Nič več ne bo treba odpirati vrat ali oken, da pridejo na svobodo, kadar jim ustreza in nič več ne bo onečedenih stanovanj ter foteljev. Pergole izdeluje slovensko družinsko podjetje s tradicijo in veliko izkušnjami.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja