Obnova menjalnika; cena ni vedno enaka

obnova menjalnika cena

Včasih se zgodi, da menjalnik vašega vozila, pa naj bo to ročni ali avtomatski, ne deluje več brezhibno. Takrat je potrebno njegovo popravilo, druga možnost pa je tudi obnova. Cena obnove menjalnika se razlikuje od primera do primera, v glavnem pa je odvisna od vrste menjalnika, stopnje okvare in zahtevnosti same obnove. Je morda tudi na vašem vozilu potrebna obnova menjalnika? Cena samega postopka bo znana po temeljitem pregledu vašega jeklenega konjička in menjalnika. Če želite svojemu vozilu zagotoviti le najbolj vrhunsko obravnavo, potem je Avto center TIT pravi naslov za vas. Menjalnik vašega vozila bodo kakovostno obnovili, vi pa boste zopet lahko podali na brezhibno vožnjo.

Pravočasno reševanje težave

Težave z menjalnikom je potrebno pravočasno opaziti in se nemudoma odpraviti na usposobljen servis. Najočitnejši znak, da z menjalnikom nekaj ni vredu je zagotovo neenakomerno premikanje vašega vozila. Ob dodajanju plina se motor zatakne in šele nato preklopi v prestavo in premakne vozilo. Poenostavljeno povedano, menjalnik ne prestavlja tekoče, vožnja pa je neprijetna. V takem primeru je nujna obnova menjalnika. Cena le te je odvisna od primera in obsega težave, točno ceno pa vam bodo po pregledu določili strokovnjaki. Dolgotrajna vožnja z okvarjenim menjalnikom lahko povzroči veliko škode, zaradi nastalih stroškov pa se boste na koncu držali za glavo.

V Avto centru TIT za vas popravljajo in obnavljajo vse vrste avtomatskih menjalnikov in so zagotovo strokovnjaki na svojem področju. Pri postopku obnove menjalnika je nujno potrebna uporaba kakovostnih materialov in originalnih sestavnih delov. Kakovostni serviserji in avto hiše pa kakovost svojega dela jamčijo tudi z garancijo.

In na kaj morate biti pozorni, ko se odločite, da je na vašem vozilu vendarle potrebna obnova menjalnika? Cena naj ne bo edino vodilo. Predvsem izberite tistega strokovnjaka, ki vam je pripravljen nastali problem opisati na kar najbolj razumljiv način, ki uporablja vrhunski material in priznane tehnike popravil in obnove. Le tako bo vaše vozilo zopet brezhibno delovalo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja