100% slovenski lešnikov namaz

lešnikov namaz

Vas zanima nakup lešnikovega namaza preko spleta?

Preizkusite nov 100 % slovenski lešnikov namaz. Je zelo zdrav in vsebuje vse sestavine, ki jih potrebujete za kakovosten in hranljiv obrok. Svojim otrokom lahko tako privoščite slastne palačinke z namazom iz hrustljavo zapečenih lešnikov, ki so slovenskega porekla.

Lešnikov namaz pa je primeren tudi kot dodatek v mlečne napitke, lahko pa ga dodate tudi v skuto ali jogurt, ta pa bo poskrbel za sladkost. Je zdrav, saj ne vsebuje škodljivih maščob, ki so pridobljene s postopkom hidrogeniranja. Take spojine imajo zelo osiromašeno energijsko vrednost, raziskave pa naj bi potrdile, da uživanje teh maščob pripomore k razvoju raka, ateroskleroze in ostalih bolezni.

Uporaba trans maščob pa je  v prehrambni industriji kljub poostrenemu nadzoru še vedno zelo razširjena. Tako je kakovostne in zdrave izdelke v današnjem času zelo težko najti. Ker v podjetju skrbijo tudi za okolje so vse njihove embalaže vračljive.

Lešnikov namaz je zelo aromatičen, lahko pa ga uporabljate za pripravo najrazličnejših jedi. Narejen je iz skrbno izbranih kakovostnih lešnikov lokalne pridelave. Z izbiro tega, vas pri izbiri sladkega prigrizka ne omejujejo kalorije, saj namazi vsebujejo le zdrave in nenasičene maščobe.

Ker je namaz izredno nežnega okusa, ga lahko dodajate skoraj vsem vrstam jedi. Lahko ga dodate mlečnim napitkom, otroškim kašicam, sladicam, poticam in še veliko drugim. Postrežete pa ga lahko tudi v kombinaciji s sladoledom ali kot dodatek v mafinih. Je kakovosten, hrustljav in obstojen. Po odprtju ga morate hraniti v hladnem prostoru, ne sme biti shranjen neposredno na soncu.

Lešniki vsebujejo veliko antioksidantov in vitaminov npr. B12, zato jih je priporočljivo v prehrano dodajati vsaj enkrat na teden.

Ker je lešnikov namaz manj sladek, bolj hrustljav, ga lahko ponudite tudi otrokom. V primerjavi z drugimi namazi ne vsebuje škodljivih trans maščob in se odlično ujame za različnimi sadnimi in tudi slanimi okusi.

Kakšne so prednosti? Vsak dodan lešnik je skrbno pregledan in ocenjen ( preveri se debelina oreška, sredica, suhost zunanje povrhnjice). V lešnikov namaz je dodan del praženih lešnikov, ki zagotavljajo aromo. Lešniki so pridelani brez umetnih pesticidov in drugih strupenih snovi. Prednost je tudi slovensko poreklo kakovostnih izdelkov

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja