Zakaj kupiti komplet uteži zase ali za družino

komplet uteži

Komplet uteži lahko kupite preko interneta in jih izberete take, kot jih potrebujete. Komplet uteži je lahko tak, da imate ročke, okrogle ali šest kotne uteži, ki se jih natakne na drogove. Veliko ljudi telovadi doma in potrebuje uteži za to, da si razvijejo mišice in kite. Vendar izberite prave, ker so nekatere za začetnike za ženske, za športnike in za dvigovalce uteži, zato niso enake. Na izbiro imate resnično veliko različnih vrst uteži in ročk, s katerimi se lahko razgibate in utrdite doma ali v fitnesu. Morajo pa biti kvalitetne.

komplet uteži

Šest koten komplet uteži je izjemno zanimiv zato, ker jih lahko dvigujete z eno roko, z dvema orkana ali pa jih uporabljate kot podlago za sklece. Ker so šest kotne, se ne kotalijo in so trdno na tleh. Te imajo moški najraje, še posebej zato, ker so različnih velikosti, od enega kilograma naprej pa do dvajset ali več kilogramov na ročko. Vsak komplet uteži vsebuje drugačne teže in število uteži, zato si dobro poglejte njihovo težo, kako se sestavijo in kako jih lahko uporabite.

Na spletni strani ali internetu boste odbili precej navodil in idej, kako uporabiti take uteži. Če pa želite bolj dvigovati, potem največkrat ljudje kupijo okrogle uteži, ki se namontirajo na drogove in jih lahko različno kombinirate. Lahko uporabite po več uteži naenkrat, štiri, šest in tako naprej, dokler ne dosežete precejšnje teže, ki jo boste dvignili čez nekaj mesecev ali let treninga.

Komplet uteži, ki so v bistvu ročke, so lažje in se jih ne da kombinirati in montirati, so pa različnih tež in jih rade kupijo ženske ali začetniki. Ker so lažje, je z njimi lahko začeti in nato nadaljevati na težje. Tudi obliko prsi boste lahko s temi utežmi regulirale, če boste ležale na hrbtu na klopi in jih dvigovale nad seboj ter ob bok. S tem boste krepile mišice prsi, ki bodo brez nedrčka pokončne in vitalne.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja