Najboljše za vašega štirinožca je hladno stiskana hrana za pse

hladno stiskana hrana za pse

Kvalitetna prehrana vašemu štirinožnemu prijatelju omogoča zdravo in kakovostno življenje. Sem sodi tudi hladno stiskana hrana za pse, ki jo lahko naročite na https://www.roberteka.si/dogenial-hladno-stiskana-hrana-za-pse. Njena glavna značilnost je ta, da na naraven način ohrani vse potrebne vitamine in minerale. Tako njihovo naknadno dodajanje in s tem spreminjanje same hranilne sestave ni potrebno, hrana pa s tem ohrani svojo prvotno kakovost in izjemno hranljivost. Ravno visoka kakovost je tista, zaradi katere naj bo hladno stiskana hrana za pse vsakodnevno na jedilniku vašega najboljšega štirinožnega prijatelja.

Vrhunska sestava in zmagovalna hranilna vrednost

Hladno stiskana hrana za pse DOGenial je eden novejših produktov vrhunske suhe pasje hrane, ki je še posebej bogata z naravnimi vitamini, minerali in antioksidanti. Hrani sta v postopku pridelave dodana le glukozamin in hondroitin.

Ohranitev vseh potrebnih vitaminov in mineralov v tej pasji hrani se doseže z napredno metodo hladnega stiskanja. Pri tej metodi se vse sestavine previdno zmeša brez uporabe pare, pri nizkih temperaturah do 75 °C. V hrani se na tak način ohranja biološka vrednost vseh sestavin. Osnovna struktura in učinek vitaminov in mineralov se tako ohrani, vašemu psu pa taka hrana omogoči vitalnost, dobro zdravje ter moč in vzdržljivost.

Prednost hladno stiskane hrane za pse je vsebnost visokega deleža omega-3 maščobnih kislin (0,4%) ter inuliena, ki je odgovoren za zdravo črevesno floro, ki ima nalogo imunske obrambe. Hrana vsebuje zelo visok delež svežega piščanca, kar 71%. Zaradi visoke vsebnosti prebiotikov pa je hrana primerna tudi za pse z najbolj občutljivo prebavo. Hrana, ki je bogata z vsemi potrebnimi in priporočljivimi sestavinami, pomembno vpliva na učinkovitost imunskega sistema vašega psa.

Če želite svojemu psu ponuditi le najboljše, potem izberite pasjo hrano, ki ne vsebuje žitaric, se ponaša le z enim virom beljakovin, dodana pa sta ji še sadje in zelenjava. Hrana take sestave namreč povzroča najmanj prebavnih težav, saj vsebuje beljakovinski kompleks visoke kakovosti.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja