Kakovostna baterijska kosilnica na nitko in elektriko

baterijska kosilnica na nitko

Baterijska kosilnica na nitko vam bo olajšala košnjo. Široka ponudba baterijskih kosilnic na nitko je v tej spletni trgovini, kjer izberite tako močno, kot jo potrebujete in s takimi nastavki, kot menite, da boste potrebovali za vašo košnjo. Močna in kakovostna baterijska kosilnica na nitko ne zganja takega hrupa in ne pušča smrdljivega vonja ter nevarnih naftnih derivatov zrak. Deluje na nitko, ki je najbolj čista in obnovljiva energija na svetu, ker ji pridobiva iz čistih virov, ki so naravni in trajni. Z njo boste lahko delali svobodno tudi ves dan, če v kompletu vzamete še baterijo zamenjavo, da drugo polnite med košenjem.

baterijska kosilnica na nitko

Kakovostna baterijska kosilnica na nitko omogoča košnjo katere koli trave, tudi visoke, kar težko pokosite z drugimi kosilnicami, razen na roke, kar pa je precej naporno in lahko tudi nevarno. Baterijska kosilnica na nitko pa je izjemno varna, ker deluje le, če pritisnete varovalo hkrati z gumbom za zagon, drugače se ugasne in vas ne more poškodovati. Hkrati je izjemno lahka za uporabo in jo lahko uporabljajo vsi, tudi šibkejši.

Kosilnice na nitko so uporabne, ker s palico, s katero kosite in na kateri je glava z nitko seže lahko kamorkoli pod grmovje in okoli ovir, kot so pohištvo, drevesa, grmovjem igrala, kamni in podobno. Zato boste lahko temeljito pokosili vse tako, da ne bo raslo in bo trava dlje časa urejena tudi, če vas nekaj časa ne bo.

Baterijska kosilnica na nitko ima lahko več glav in tudi nitke menjate lahko glede na to, kakšno travo kosite, ker so nitke različnih debelin in tudi površin za rezanje. Menjava pa je izjemno enostavna. Vsake toliko časa jo namažete, da dobro teče pa bo delovala kolikor časa hočete. Če so z močnejšim motorjem in baterijo, so običajno bolj uporabne in tudi primerne za košnjo večjih površin. Poleg pa lahko nabavite še dodatke za druge namene o katerih se pozanimajte pri prodajalcu. Z veseljem vam bo povedla, kje vse je na razpolago in kaj vse lahko naredite z določenim modelom kosilnic, ki so res različne. Narišite jih lahko preko interneta ali jih preizkusite v prodajalni, da se prepričate, da je to to, kar iščete za sebe in svojo urejeno okolico.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja