Zobne luske za lep nasmeh

Ko gledamo kakšen film, imamo sigurno vsi željo imeti tudi tako lepe bele zobe. Kdo pa si ne želi filmskega nasmeha. Če si omislimo zobne luske, imamo tudi mi lahko bele zobe in filmski nasmeh. Zobnih lusk je danes ogromno na zobeh, kar pomeni, da niso niti opažene. V LuxDental vam luske strokovno iz kvalitetnega materiala zalepijo na vaše zobe. Mogoče za koga niso znane luske, bolj ste vešči beljenju zob. Ko nekdo nima lepega nasmeha se mu poruši tudi samozavest. Zato je pomembno, da smo zadovoljni sami sabo ter s svojimi zobmi.

Kaj so sploh zobne luske in kako se namestijo? Že ime nam nekako pove kako zgledajo. So, kot ene luske, ki so točno narejene po merah naših zob. Narejene so iz tanke keramike in zgledajo naravno. So zelo tanke, saj nam na naše zobe, ne morejo nekaj debelega še gor zalepiti. Strokovnjak za zobne luske nam zelo natančno zalepi oziroma pritrdi na naše zobe te luske. Luske so res snežno bele, tako, da so naši zobje na koncu res filmsko snežni.

zobne luske
zobne luske

Za izdelavo zobnih lusk uporabljajo v LuxDentalu najbolj kvaliteten material. Kot vse pa se tudi tukaj sedaj sigurno vsi sprašujete kakšna je cena zobnih lusk. Na to vam tukaj težko odgovorim, prav tako vam na pamet težko odgovorijo tudi v sami ambulanti.  Vse je odvisno od vaših zob, morajo videti vaše zobe. Ker vsak ima drugačne zobe in luske se naredijo točno za vaše zobe, da vam lepo ustrezajo in vas ne ovirajo.

Zobne luske pa niso samo za tiste, ki bi radi bleščeči nasmeh. Tudi za tiste, ki imate štrleče zobe ali mogoče premajhne. Preden dobite luske, morajo tudi vaše zobe malo pobrusiti. Ampak dela je dosti manj in manj brušenja, kot če vam bi naredili zobne prevleke. Tukaj ostane dosti več zdrave zobovine, zato se vedno več ljudi odloča za zobne luske.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja