Vinil je najbolj prodajana in učinkovita talna obloga

vinil

Vinil je talna obloga iz umetne mase, ki je zaradi tega topla in povsem odporna na vlago ter vodo, kar si poglejte tukaj https://www.floor-experts.si/izdelki/vinil/. Ko izbirate vinil za talno oblogo, izberite vedno tri slojnega, ki je zelo kakovosten in ni pomembno, ali boste pod njim imeli talno gretje ali ne. Lahko ga položite na klasičen način z lepljenjem, čeprav ni potrebno. Lahko pa ga položite na klik z že narejenimi ploščami. Za talno gretje se vedno nabavi plavajočega. To talno oblogo lahko položite sami, ker je tako preprosta za polaganje ali naročite mojstrom, da to naredijo namesto vas, kar bi znalo biti hitreje in ceneje.

vinil

Vinil je zelo primeren za vlažne prostore, kot so kopalnica in za take hiše, ki so vlažne ali na vlažnem področju. Taka talna obloga bo vedno suha in jo lahko tudi perete z vodo ter tudi pod pritiskom. Drugače jo je zelo lahko čistiti tudi samo s suho krpo. Zato je še posebej primerna za tiste, ki imate otroke in zelo umažejo tla ali hišne ljubljence, kar je podobno.

Ko izbirate vinil, boste morali tudi malo paziti na izgled, da se bo ujemal s pohištvom in stenami ter  stilom stavbe. Ta talna obloga je narejena tako, da je zgoraj prevlečena z zaščitnim slojem, ki je obarvan. Vanj lahko vtisnejo katere koli barve in vzorce si zamislite, zato jih je preko 700 in boste enega zagotovo lahko izbrali za sebe.

Vinil je lahko enobarven ali pa imitira različne naravne materiale, ko sta les in parket. Ne boste verjeli, kako zelo mu je podoben in prišleki ne razločijo med pristnim parketom ter to talno oblogo. Je pa bolj topla od paketa in bolj zdržljiva na udarce te obremenitve. V primeru, da bi se karkoli zgodilo s tlemi, da je treba oblogo zamenjati, je to zelo poceni in lahko delo. Zamenjate zgolj plošče ali pa celotno površino.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja