Kateri nadomestni tonerji za Samsung so kakovostni in poceni?

tonerji za Samsung

Tonerji za Samsung so lahko originalni lai nadomestni. Originalni zagotovo delujejo izjemno dobro, imajo kakovostno barvo in čip. Nadomestni kakovostni tonerji za Samsung pa so na tej povezavi. Ni vsako podjetje namreč sposobno narediti kakovostne nadomestne tonerje, kaj je potrebno dobiti pravi prah in tudi izdelati dober čip za toner. Laserski tiskalniki so na to še posebej občutljivi, še najbolj to velja za znamko Samsung.

tonerji za Samsung

Kakovostni nadomestni tonerji za Samsung so enako učinkoviti, včasih dobite tudi velika pakiranja za nizko ceno, kar se res splača. Pomembno je, da tonerji delujejo brezhibno, da jih tiskalnik Samsung prepozna in da nimate težav. Natisniti se morajo vse barve enako kot pri originalnih tunerjih. Nekateri tonerji določenih dobaviteljev ne delajo dobro, lahko se toner ne prepozna, lahko je na pol prazen, spusti barvo, kar je za tiskalnik uničujoče, zato le preterite, kateri nadomestni tonerji za Samsung so res kvalitetni ter vredni cene.

Ali so vaši tonerji za Samsung predragi?  Nekateri nadomestni tonerji so še vedno dragi, čeprav skorja polovico cenejši od originalnih, ki so tako dragi, da že pri prvem nakupu tonerja odplačate še en tiskalnik zraven. To se pri kakovostnih nadomestnih tonerjih ne more zgoditi. Cena je četrtina originalne, pri tisku pa ne boste niti opazili, da so tonerji drugačni, kot originalni.

To pa je seveda bistvo nadomestnih tonerjev, da bistveno znižajo ceno in ohranijo kakovost tiska na enakem nivoju, kot bi tiskali z originalnimi tonerji. Nekateri nadomestni tonerji se lahko polnijo in imajo reset čipe, drugi pa so za enkratno uporabo vendar se jih vrača nazaj, da jih lahko obnovijo, kar je super za ceno, ker je nižja ter za naravo, ker se izdelek uporabi še enkrat.

Tudi za originalne tonerje priporočamo, da jih oddate knjižnicam, neprofitnim organizacijam lai podjetjem, ki prodajajo in servisirajo tonerje, da jih lahko obnovijo za ponovno uporabo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja