Rolo garažna vrata

Rolo vrata so boljša izbira vrat, kot pa navadna vrata na kljuko. Vgradijo se lahko v praktično vsako luknjo v stavbi, ne glede na njeno velikost. Ker imajo za odpiranje motorček, oziroma jih odpirate z daljincem, so izredno zanimiva tudi za otroke. Prednosti garažnih rolo vrat je veliko, v spodnjem članku si poglejmo katere.

rolo-vrata

  • Rolo vrata so iz kvalitetmih materialov, kot je aluminij.
  • So edina garažna vrata, ki so opremljena z električnim pogonom.
  • Lahko se jih vgradi v majhne garaće in garaže, ki nimajo dovoza.
  • Lamele so narejene iz aluminja, ki je visoko odporen na zunanje vplive.
  • Nudijo visoko varnostno zaščito, saj so iz trpežnega materiala.
  • Uporaba je varna, ker imajo varnostne zavore.
  • Nudijo udobnost.

Rolo vrata so primerna za katerokoli garažo, bodisi v hiši, kjer so garaže malo večje, ali pa v bloku, kjer ni veliko prostora in so garaže manjše. Pri podjetju Vrata Zorman imate na voljo rolo garažna vrata z mikroprofilirano površino. Izbirate lahko med različnimi barvami, tudi oblike in dimenzije rolo vrat so lahko različne. Izbire imate veliko, vedeti morate edino kakšna velikost paše v luknjo vaše garaže. Rolo vrata morajo biti zaščitena pred rjavenjem in korozijo, saj so celo leto izpostavljena neugodnim vremenskim vplivom. Fajn je tudi če so dodatno zvočno izolirana, tako vas ne bo motil hrup iz zunanje okolice, če boste naprimer nekaj počeli v garaži. Ne škoduje niti, če imajo rolo vrata zaščito tudi proti toči in streli, saj veste, da je vreme včasih neizprosno in se je bolje preventivno zaščititi, kot pa kasneje imeti dodatne stroške.

Pri nakupu garažnih rolo vrat bodite pozorni, kako vam jih bo monter montiral. Ker mora biti montaža kvalitetna in natančna, vam pri podjetju Zorman nudijo garancijo poleg na izdelavo vrat, tudi na montažo. Kar pa je odlična zadeva, saj boste tako, če boste kupili rolo vrata pri njih, vedeli, da so zagotovo zelo kvalitetna.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja