PVC okna so trdna, varčna in zadržijo vlago ter toploto

PVC okna

PVC okna so izjemno kakovostna in cenovno ugodna, zato so iskana. Vsa PVC okna podjetja Cugelj so testirana in plod dolgoletnih raziskovanj ter izkušenj in lastna proizvodnja, zato zanje garantirajo desetletje. Da boste zadovoljni in da bodo brezhibno delovala. Če imate novogradnjo, bodo vgradili klasična standardna okna ali pa taka po vsej južni strani hiše, da bo svetloba delovala v vsej hiši in boste imeli svetlobo ter toploto tudi pozimi. Ta okna seveda lahko zastrete z žaluzijami ali zavesami in zasenčite s komarniki, da bo bivanje prijetno vse leto tudi v vročini.

PVC okna

PVC okna za starejše hiše pa se vedno delajo po naročilu, ker so včasih bila okna delana po velikosti lukenj v stenah in so različna, dejansko naključna. Če boste stara okna menjali, si boste naredili uslugo, ker ne bo več v hišo prodirala vlaga in toplota ne bo uhajala ven, zato boste veliko privarčevali pri denarju in ogrevanju. PVC okna so tudi izjemno lepega izgleda, ker so lahko bela, rjava ali imitacija naravnih materialov tako ne bo nihče opazil, da niso na primer lesena.

Paziti morate na to, kako se okna odpirajo in kako velika so. Če je novogradnja, je vse to določeno seveda v gradbenem načrtu, če pa so nastala okna, bo mojster vse preveril premeril in si zapisal, da vam izdelajo taka okna, kot jih potrebujete in vam jih v enem dnevu tudi vgradijo. Za seboj bodo tudi pospravili zato ne boste niti opazili, da so mojstri naredili kaj razen tega, da ne bo več pihalo in bo hiša topla ter veliko bolj prijetna za bivanje.

PVC okna so neuničljiva, so trdna in ne bodo nikoli zginila, ker so povsem odporna na vodo ter korozijo. Zato so še posebej priporočljiva v vlažnih stavbah in na območjih, kjer je dosti vode ali v prostorih, kjer se uporablja voda, kot je na primer kopalnica, pa sem spada gotovo še kuhinja zaradi pare in kuhanja.

Ko izbirate barvo, je možno izbrati zunaj drugo barvo kot znotraj, kar daje še več možnosti za oblikovaje prostora. Glejte na to, kako zgleda fasada vaše stavbe in kakšna so vrata ter okolica. Znotraj pa glejte predvsem na izgled prostora in pohištva.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja