Ponjava za avto

Veliko ljudi nima možnosti svojega avta zavarovati in ga zapeljati v garažo. Ko je slabo vreme ali nevihta je seveda nevarnost toče ali pa nevarnost, da bi kakšni majhni predmeti padli in avto in ga poškodovali. Rešitev za ta problem v ponjava za avto. Podjetje Withcar nam ponuja različne. Od malih do velikih, te pa so primerne za vse vrste avtomobilov. Ponudbo lahko pregledamo na spletni strani http://www.withcar.si/ponudba/pokrivalo-proti-toci. Model je en sam, vendar je prilagodljiv za vsakogar. Obstajajo 4 velikosti, in sicer: M, L, XL, XXL. Ponjava za avto je trpežna in nam omogoča brezskrbno parkiranje kjerkoli. Namestitev na avto nam ne bi smela delati nobenih težav. Ta ponjava za avto je narejena, tako da jo enostavno razgrnemo čez avto in jo pritrdimo s posebnimi vrvicami, katere se garantirano ne odvežejo, kljub neurju.

pokrivalo

Ta prevleka za avto je narejena iz kakovostnih materialov, saj je poleg zgornje plasti narejena iz več drugih slojev. Eden izmed teh je dodatna bočna zaščita, ki jo lahko opazimo na zadnjem boku, kot tudi na sprednjem. Ponjava za avto ima posebne odprtine,. ki skrbijo za prezračitev. Ponjava za avto bi lahko namreč naredila kondenzacijo in naš avto bi bil ves čas vlažen. Tega seveda nočemo, zato so zračne odprtine narejene ravno za to. Ker pa je seveda ponjava za avto kar velika stvar, vam podjetje nudi tudi posebno dodatno vrečko, kamor lahko pregrinjalo za vaš avtomobil spravite. To vam omogoča lažje prenašanje in skrbi, da je ponjava vedno skrbno pospravljena. Vrečka nudi tudi nekakšno zaščito, da se ponjava ne strga ali ne uničuje, takrat, ko ni v uporabi.

Ker vemo, da je avto naš strošek in tudi naše veselje, ki ga želimo imeti čim dlje nepoškodovanega in delujočega, ga moramo čuvati. Zato mu v primeru, da ga nimate spravljenega v garaži, privoščite ponjavo za avto, ki bo vaše vozila ščitila.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja