Paletni viličar za lažje dvigovanje bremen!

Paletni viličar je zelo pomemben ter uporaben stroj katerega uporabljamo za premikanje tovora ter nam po navadi privarčuje kar nekaj časa ter posledično tudi denarja. Z pomočjo le tega lahko dvigujemo težka bremena katera nebi mogli dvigniti sami z golimi rokami pa tudi če bi bil tovor dan na več manjših delov bi nam samo prelaganje vzelo zelo veliko časa in ni najbolj produktivno.

Paletni viličar

Na zgornji povezavi lahko dobite tudi več podatkov o viličarju in si lahko tudi ogledate ponudbo katero imajo na spletni strani. Poznamo tudi več različnih vrst viličarjev, kateri prav tako, kot avtomobili delujejo na več vrst goriv ter lahko prevažajo različna bremena. V tej trgovini lahko kupite električnega kateri je bolj varčen od viličarjev na fosilna goriva ter ima zaradi tega tudi veliko drugih pozitivnih lastnosti. Lahko ga uporabljamo v zaprtih prostorih saj ne proizvaja strupenih plinov kateri bi bili za nas lahko smrtonosni poleg tega pa je tudi zelo tih in neškodljiv za okolje  .

Poleg vseh zgoraj naštetih lastnosti pa ne smem pozabiti, da je ta paletni viličar izjemno zmogljiv ter lahko dvigne breme do 1000kg njegova lastna teža pa kljub temu ne presega 750kg. To breme lahko dvigne 3m visoko vendar zahteva da je delovna površina ploska in trda. Najbolj priporočljiva so industrijska tla gladek beton ali pa asfalt.

Paletni viličar je primeren za vse ljudi, ki imajo opravka z težkim tovorom na dnevni ravni ter menijo, da bi jim tak stroj zelo olajšal delo katerega opravljajo. Primeren je za tovarne, trgovine, skladišča, kmetije ter podobno saj lahko zaradi 2 elektromotorjev katera sta vgrajena v viličarja okretno in z lahkoto dvigujete katerokoli breme do 1000kg ter ga prevažate na okoli. Primeren je tudi za nalaganje ter razlaganje tovora na ter iz tovornih vozil kar pa mu doda dodatno funkcionalnost, ter ga naredi še toliko bolj zaželenega.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja