Kdo so mali vragci in kaj potrebujejo?

mali vragci

Kdo so mali vragci? Če ste pomislili na svoje otroke, imate prav. Zanje dobite vse tukaj https://www.mali-vragci.si/ in naročite oblačila, igrače, šolske potrebščine, dude, koše, sedeže, pohištvo, sobe, super postelje in še marsikaj kar na dom. Našli boste tudi didaktične pripomočke, kot so poučne stenske nalepke za učenje abecede in številk ter biologije, kemije, zgodovine ter še in še. Svojim malim vragcem boste lahko pričarali super svet, v katerem bodo srečnik zadovoljni in se bodo razvijali v močne ter uspešne in zdrave osebe brez frustracij ter omejitev. Ali si res želite, da bi bil vaš otrok uspešen in srečen?

mali vragci

Če se strinjate, da mora biti otrok srečen in mora imeti zadovoljene potrebe po hrani, obleki, toploti, vodi, ljubezni, potem obiščite zgornjo povezavo, kjer je veliko predmetov, ki zadovoljijo otrokove fizične potrebe. Ljubezen pa mu daste vi in otrok bo imel vedno nasmeh na obrazu. Če otroku nasmeh izgine z obraza in to traja, je nekaj narobe. To je vredno velike pozornosti in raziskovanja, kako pridete do podatka, kaj ga tare, je odvisno od osebnosti in karakterja vašega otroka ter vašega zgleda in vzgoje.

Na začetku otrok potrebuje zgolj mamo, toploto, mleko, odlično posteljico za spanje in je srečen. Če mu daste še igračke, ki so pisane in zanimive, da jih lahko lovi, premika in se uči osnovnih fizikalnih zakonov ter trenira oči in druge zaznave, potem je že to dovolj zanj in bo srečen. Nekateri potrebujejo še dude, mama pa črpalko za mleko, če je vmes kakšna nevšečnost. Ko rastejo pa potrebujejo vedno več, večje posteljice oblekice, stole in mize, zanimive didaktične igrače iz naravnih materialov in seveda prisotnost staršev na katere se lahko obrnejo ter se počutijo varne in razumljene.

Ko so otroci še večji pa se že hočejo samostojno premikati zato ne pozabite na poganjavčke in kolesa, ki so zanje prvi korak v svet odraslosti in urjenja živčevja ter možganov. Obiščite spletno stran in poglejte, če najdete ideje za vaše otroke.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja