Hramba prikolic v zimskem času

Vedno več družin se odloča za počitnice v avto domovih ali prikolicah. Ampak večni problem nastane garaža, saj že včasih imamo premalo za naš avto. Prikolica je dobro, če je čez zimo nekje pod streho, da jo sneg ne uničuje, ampak kaj narediti, če doma nimamo prostora. Kateri imajo že vrsto let prikolice in nimajo doma dovolj prostora vedo, da jo lahko dajo v hrambo na tej strani https://parkiraj-avtodom.si/zimovanje-prikolic/

hramba prikolic

Počitniška prikolica je le velika, in zavzame velik del prostora. Malokdo ima doma dovolj prostora, nekateri tudi mogoče niso razmišljali, da bodo kdaj imeli počitniško prikolico. Saj dopustovanje s prikolico je danes pravo doživetje, lahko obiščemo ogromno krajev, prav tako celotno državo. Tudi samo spanje v njej je udobno in ceneje, kot kakšen hotel. Hramba prikolic je najboljša izbira za vse tiste, ki nimate doma dovolj prostora. Če malo pogledate na njihovo spletno stran, boste ugotovili da najemi niti niso tako dragi. Vaša prikolica pa bo na varnem in suhem.

So tudi zelo ugodni, ker lahko najemnino kadar hočete tudi prekinete. Ne bodo vam nič težili ali nasprotovali. Zimovanje prikolic ali avtodomov je zelo pomembno, da so na suhem prostoru. Zato je hramba prikolic še kako dobrodošla, saj nimate čez zimo nikakršnih skrbi. Ko bo pa spet čas za dopust, pa si greste po njo, jo opremite, napolnite in se že peljete proti vaši izbrani destinaciji. Nekateri mogoče doma nimajo dovolj prostora, da bi jo parkirali in poiščejo drugje kakšen prostor. Ampak se zavedate, da tam prikolica ni varna, hitro lahko pride kakšen tat in vam kakšno dragoceno stvar odnese. Zato se v takem primeru res raje odločite za hrambo prikolice tam kjer vam nudijo varnost. Hramba prikolice je najboljša izbira, če pogledate na zgornjo povezavo, je blizu Ljubljane, tako, da iz katere strani prihajate ni daleč, saj smo mala država.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja