Zakaj so fasade tako zelo pomembne za vaš proračun

Fasade so koristne, tople in lepe obleke za vaše hiše. Tukaj pa so strokovnjaki za fasade, ki delajo s srcem. To pomeni, da delajo kvalitetno, zanesljivo, v skladu z vašim proračunom in zelo pazijo na to, kako bo vaša hiša na zunaj zgledala, da bo čim lepša. Če bi želeli prej videti, kako bo zgledala, vam lahko naredijo tudi predstavitev. Takoj boste vedeli, ali vam bo hiša všeč in če bo treba kaj korigirati po vašem okusu, še preden se fasada sploh izvede.

fasade

Fasade so tiste, ki vam prihranijo denar za ogrevanje, ker izolirajo hiše, da vanje ne prodrejo vlaga in voda ter mraz, iz njih pa ne uhaja topel zrak, ki ga ogrevate. Fasada mora biti kvalitetna in dovolj debela okoli oken, vrat, polic ter na drugih stičiščih, kjer mora biti narejena kvalitetno, da se ne naredijo toplotni mostovi preko katerih bi odtekala ven toplota.

Če vas zanima cena fasade, potem zahtevajte predračun. Zgoraj predlagani mojstri so cenovno ugodni glede na kvaliteto, pa še dobro vam znajo svetovati. V ceno vključijo tudi zaščito hiše in elementov, da niso umazani ter za sabo tudi počistijo. Cena pa je odvisna še od kvalitete materiala ter kako debela bo vaša fasada, se pa priporoča vsaj 40 cm.

Pogovorite se s fasaderjem, saj so fasade za novogradnje precej drugačne od fasad za obstoječe hiše, ki fasade še nimajo ali pa je že dotrajala in jo je treba odstraniti prej. Vsekakor boste za tako fasado lahko prejeli tudi subvencijo, kar bo vaš strošek zmanjšalo. Vsekakor boste dolgoročno profilirali vsaj 5, če ne več procentov na kurjavi, saj boste toliko manj potratili energije, ki vam ne bo več uhajala skozi okna, stene in podstrešje.

Izberite tudi lepo barvo in obrobe, da bo vaša hiša kot iz pravljice. Odvisno, kaj vam je všeč, ali klasična fasada, inovativna, moderna ali malo odštekana. V glavnem da boste na hišo ponosni in boste radi videli, da pridejo gosti in jo občudujejo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja