Etikete po meri za vse trgovine in izdelke

etikete po meri

Etikete po meri so take etikete, ki so prilagojene vašim potrebam podjetja ali osebnim potrebam. Največkrat gre za podjetja, trgovine ali proizvodnjo, kjer potrebujete za svoje izdelke točno določene etike, deklaracije in druge nalepke, ki so nujne za opremo izdelka po zakonu in zaradi informiranja potrošnika o vašem izdelku. Označevanje izdelkov je obvezno po zakonu in tudi fer do potrošnikom, da točno ve, za kaj gre in se lahko po svoji pameti odloči, kaj bo kupil. Etikete po meri so lahko različnih velikosti, različno potiskane in tudi različnih barv.

etikete po meri

Etikete po meri so lahko zelo različne in so vsake prilagojene točno temu, kar vi potrebujete. Seveda boste to povedali oblikovalcu, ki bo vse naredil, mu poslali besedilo ali bo sam pisal in dodal slike, risbe, fotografije po potrebi. Lahko so različnih velikosti in dimenzij, oblik, barv, ali so sijajne lai pa mat, vse vam naredijo po želji in potrebah. Namreč etikete so nujne zaradi deklaracij, navodil, reklame, prepoznavnosti in še česa, kar je po zakonu nujno in kar bi vi radi sporočili javnosti, kupcem.

Etikete po meri se tiskajo na posebnem tiskalniku, polderju in je ta zadeva predraga, da bi jo vi nabavili, ker gotovo nimate take količine, da bi se vam to splačalo. Enostavneje in ceneje je, da jih naročite pri strokovnjakih za tisk in oblikovanje, tako vam bodo vse naredili hitro, brez zapletov, natisnili in dostavili, vi pa jih boste le uporabiti tam, kjer so potrebne.

Kakovostne etikete po meri so odraz vašega podjetja in ni važno, ali so vidne lai ne, važno je, da so lično oblikovane in dobro narejene, da naredijo na stranke dober vtis spoštovanega in cenjenega podjetja in ne nekoga, ki mu ni mar za stranke ter  njihovo obveščenost. Lahko poskusite a videli boste, da na primer ne morete narediti obstojnih etiket, ki se ne bi brisale ali packale pod prsti razen če mate laserski tiskalnik, ki pa je izjemno drag kot tudi kartuše.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja