Dermaestetik ali kozmetični terapevt

Kozmetike zagotovo poznate. Mislim pa, da marsikdo od vas sploh ne ve da pa tukaj niso samo tisti navadni kozmetiki, ki končajo srednjo šolo, ampak so tukaj tudi takšni, ki gredo na Aikon Academy in končajo program, ki traja samo 1 teden. Le ta, ki to konča se potem imenuje dermaestetik. To je pa v bistvu neke vrste kozmetični terapevt, ki zdravi glede na svoje občutke in ne uporablja zdravil, ki so v tistem času moderne.

dermaestetik

Dermaestetik lahko postane vsaki od vas. Najprej je potrebno poiskati akademijo, ki program ponuja. Seveda morate potem tudi pogledati kaj je vse šteto v ceno. Naj še povem, da je program za plačati, ampak seveda če imate voljo do novega učenja in če hočete potem delati kot kozmetični terapevt, vam denarja ne bo škoda. Boste se pa tukaj naučili skoraj vse. Skoraj zato, ker se potem veliko še naučite ob samem delu. Boste pa poznali vse osnove zdravljenja s kozmetičnimi preparati. Če vas res veseli delo z ljudmi in tudi da se boste ukvarjali z zdravljenjem kože, potem je program in potem poklic dermaestetik pravi za vas.

Kot sem rekla je sam program, da postanete kozmetični terapevt za plačati. Vam pa nekje ponujajo tudi možnost štipendij. Potem, če ste pravi kandidat za štipendijo, programa ne rabite plačati in tako je v bistvu vse brezplačno. Program bo trajal 1 teden in po tem boste dobili naziv dermaestetik. Lahko pa potem delate pri kom drugem ali si pa preprosto odprete svoj salon. Kakorkoli že pa je ta poklic vedno bolj priljubljen. Se pa od navadnega kozmetika razlikujete le potem, da pri tem ne zdravite z kremami, maskami ali čem drugim, kar je v modi, ampak kar se vam v tistem trenutku zdi pravilna izbira. Prav tega občutka se nekaj naučite med samimi predavanji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja