Čistilni servis s široko ponudbo storitev in hitro odzivnostjo

čistilni servis

Čistilni servis Eko-Čistoča vam ponuja urejanje in čiščenje vašega poslovnega prostora. Preberite si več na cistociscenje.si in naročite najboljši servis v državi. Naša ekipa ima znanje in izkušnje za dobro opravljanje dela. Smo absolutno zavezani profesionalizmu v vsem, kar počnemo in smo zelo ponosni, da so naše stranke popolnoma zadovoljne z našim delom. Poglejte si, zakaj je naš čistilni servis drugačen od drugih. Ponujajo vam najvišje standarde kakovosti čiščenja po fiksnih cenah. Čistilni servis uporablja samo ekološka čistila, ki so dokazano učinkovita. Nenehno se izboljšujemo in naše storitve zagotavljamo našim strankam.

 čistilni servis

Zadovoljstvo naših strank je vedno na prvem mestu, zato se trudimo, da naše delo opravljamo hitro, strokovno in učinkovito. Ponosni smo na številne pozitivne odzive naših strank. V našem čistilnem servisu si prizadevamo slediti trendom na našem področju, pri delu uporabljamo le najkakovostnejša čistila in potrebne pripomočke. Strankam vedno prisluhnemo in se trudimo izpolniti njihova pričakovanja.

Čistilni servis ima dolgoletne izkušnje s področja čiščenja, kar nam omogoča opravljanje našega dela na zares visokem nivoju. Čistilni servis posluje s poslanstvom usmerjenim k maksimalnemu zadovoljstvu naših strank, zato nam je izjemno pomembna kakovost in profesionalnost pri našem delu. Nudimo vam različna čiščenja: poslovnih prostorov, ambulant in zdravstvenih domov, športne centre, gostilne in bare, poslovno – proizvodni prostori, itd.

Pri čiščenju se še vedno uporablja veliko preveč nepotrebnih kemikalij, ki so škodljiva zdravju, namreč kemikalije od čistil ostanejo v zraku tudi do tri tedne po čiščenju, na površinah pa še dlje časa. Vdihujemo jih in se jih dotikamo. Obstajajo metode eko čiščenja, ki so varne za zdravje in okolje, ter ohranjajo površine. Vedno bomo ponudili najvišje standarde kakovosti čiščenja po fiksnih cenah. Obljubljamo vam, da bomo uporabljali samo nestrupene čistilne izdelke, za katere je bilo znanstveno dokazano, da so učinkoviti. Eko-Čistoča čistilni servis je pravi naslov, če potrebujete čiščenje, ki bo hitro, natančno in učinkovito. Čistilni servis dela 24 ur na dan.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja