Brač otok, ki te navduši

Brač

Hrvaška ima ogromno prelepih otokov za dopustovanje. Ko nimamo nikakršnega plana kam iti se težko odločimo kam na Hrvaškem. Posebej, če bi radi šli kam na otok. Brač je tudi en otok v Dalmaciji, ki je vreden ogleda, prav tako se boste na njem čudovito počutili. Je največji otok v tistem delu Hrvaške in ima najbolj znano plažo. Če bi radi preživeli nepozabne počitnice na otoku v srednjem Jadranu, hitro na pot. Sem ne prihajajo samo turisti iz sosednjih držav, tudi iz celega sveta.

Zlatni Rat plaža je ta, ki privablja turiste iz celega sveta. Vsak otok je nekaj posebnega, ampak Brač je pa pika na i. mogoče se preveč nekateri osredotočite na tiste bolj znane otoke in pozabite, da so tudi drugi otoki, ki so vredni počitnic. Na sam otok ni mosta, to pomeni, da do tja je možno samo s trajektom. Trajekt vozi iz Splita ali otoka Hvar, da se boste lažje organizirali. Na Brač lahko greste tudi za en dan, če vam to ni preveč same vožnje ali, če ste kje v bližini pa narediti en izlet, da si ga pogledate. Kot na vsaki destinaciji, tudi tukaj najdete nekaj znamenitosti. Okoliški prebivalci vam ponujajo tudi svoje dobrote, ki so zelo znane za sam otok.

Brač

Je tudi tretji največji otok na celotni Hrvaški. Samo to ne pomeni, da je tako velik, da ga ne morete v enem dnevu prevoziti ali na hitro raziskati. Seveda, če hočete vse bolj natančno pregledat kaj se na otoku dogaja pa si vzamite čas in se podajte za par dni tja. Namestitev je ogromno. Danes to ni težko rezervirati prek raznih aplikacij. Tudi tisti, ki kampirate imate na otoku Brač kar nekaj prijetnih kampov. Prav tako lačni ne boste, restavracij z dobro hrano in to kar ugodno je veliko. Prav tako trgovin, da si kupite najnujnejše stvari.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja