Apartmaji Bohinj vas vabijo v osrčje neokrnjene narave

Apartmaji Bohinj

Apartmaji Bohinj ležijo v neokrnjeni naravi v bližini Bohinjskega jezera. Alpik apartmaji Bohinj so priljubljena izletniška točka, saj nudijo vse, kar si človek lahko želi. Naravne lepote, prijazne domačine, odlične storitve in vse dodatne možnosti za vaše počitnice. Take počitnice so primerne za mlade, družine in tudi za starejše osebe, zato z izbiro res ne morete zgrešiti. Lokacija je res izjemna, dovolj daleč od mestnega vrveža, a hkrati dovolj blizu vsega, kar potrebujete za miren dopust. Naužijete se svežega gorskega zraka, odkrivajte različne poti za izlete in tisti pogumni tudi zaplavajte v jezeru.

Apartmaji Bohinj

Apartmaji Bohinj vas vabijo, da pokukajte še v notranjost naših prikupnih hišk. Na razpolago imamo sedem apartmajev, ki so opremljeni s pravim alpskim slogom in se zato odlično vklapljajo v lokalno okolje. Kljub temu pa je v apartmajih na voljo vsa sodobna oprema, kjer je na voljo tudi brezplačna internetna povezava.

Ker smo si ljudje različni, so privat apartmaji Bohinj zasnovani tako, da zadostijo različnim okusom. Ob najemu se lahko odločite za več paketov in si izberete tistega, ki vam je najbolj pisan na kožo. Razvajali bomo tudi vaše brbončice, poskrbeli bomo za različne izlete in se trudili, da bo vaš dopust nepozaben.

Apartmaji Bohinj imajo še eno veliko prednost, našli jih boste na točki, ki predstavlja izhodišča za čudovite izlete po okolici. Na voljo imate hribolazenje, lahko pa se tudi popeljete po jezeru s čolnom. Lahko pa tudi samo poležavate ob zvokih narave in dihate svež zrak. Naši apartmaji so namreč veliko več kot zgolj prenočevanje.

Ni pomembno, kako aktivni ste na dopustu, apartmaji v Bohinju vas v nobenem primeru ne bodo razočarali. Pridite v Ukanc, apartmaji vas čakajo, da vas v hipu očarajo. V njih si boste odpočili po aktivnostih, ki jih je pri nas na pretek: pohodništvo, kolesarjenje, ribarjenje, čolnarjenje, kopanje, smučanje, welness storitve in še kaj se najde. Vabimo vas torej na raznolike in nepozabne počitnice, ki jih boste preživeli pri nas v neokrnjeni naravi.

Bohinj je zelena dolina v osrčju Julijski Alp in Triglavskega narodnega parka. Omogoča vam vrsto aktivnosti on jezeru in okoliških planinah in gorah.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja